hivatal@garazsok24.hu
  +36/30-557-7215

Prémium garázsok

 A prémium kivitelű lemezgarázsok azoknak az igényes vevőknek lettek megalkotva, akiknek fontos a kivételes esztétikum és funkcionalitás.

 

Garaże blaszane - garaż podwójny klasy PREMIUM z okuciami, kolor RAL7024, bramy i okucia: RAL5010, wymiar całkowity 6x5 metra - www.cgt.com.pl

 

Garaże blaszane - garaż ze spadem dachu na bok klasy PREMIUM, kolor: RAL7016 - brama i drzwi: ZŁOTY DĄB, wymiar całkowity 5x5 metra - www.cgt.com.pl

 

Miért érdemes a prémium kivitelű garázst választani?

 

   - a teljes vázszerkezet zártszelvényből készül

   - RAL színskálából kiválasztható lemez, illetve famintás lemez ( lásd minták)

   - a lemezzel színazonos szegecseléssel

   - lemez szegések a sarkokon, illetve az ablakok körül

   - kilinccsel záródó ajtó, illetve lakatoló fülek

   - a famintázatú lemezzel burkolt prémium garázs olyan, mintha valóban fából lenne

 

 

Garaże blaszane - konstrukcja wzmocniona z profili zamkniętych - klasa PREMIUM

A gyártás során arra törekszünk, hogy a megerősített vázszerkezet teljes egészében zártszelvényből készüljön. Az oldalfalaknál 30×40, illetve 30×30 mm-es, a tetőszerkezeteknél 30×50, illetve 40×60mm-es zártszelvényeket alkalmazunk. Ezen anyagok használata révén a vázszerkezet sokkal merevebb és jobban ellenáll a terheléseknek, mint a szögvasból készültek.

 

További előnyei a zártszelvényből készült váznak, hogy belülről könnyen leszigetelhető az épület. Lehetséges a garázs lemezelése a szerkezet belső oldalán is. Ily módon könnyen tisztíthatóvá, moshatóvá válik az épület belső felülete. Az ilyen megoldás hasznos lehet autó szerelő műhelyeknél, mosóknál, illetve olyan üzemhelyiségeknél, ahol fontos, hogy könnyen tisztítható legyen a belső fal. A külső oldal a szigetelést, vakolást, színezést követően egy téglaépület hatását fogja kelteni.

Visszatérés